Mittatilauskeittiöt

Unelmiesi keittiö puukabinetista

Puukabinetista saat massiivipuiset keittiön ja kodin kalusteet moderniin tai perinteiseen makuun.
Valmistamme keittiöt mittojen mukaan juuri haluamallasi tyylillä ja valitsemastasi puulajista aina suunnittelusta asennukseen!
Jos mielessäsi on unelmiesi puukeittiö, ota yhteyttä!

Kuvan puukeittiön rungot ovat vahattua mäntyä, ovet valkovahattua saarnea ja tasot öljyttyä saarnea. Vetolaatikoissa on "itsestään sulkeutuvat" liukukiskot ajan hengen mukaisesti.

Puukabinetista saat keittiöösi myös liikuteltavat tai kiinteät saarekkeet, erikoistasot ja ruokaryhmät.

Puukabinetin puukeittiöt ja -kalusteet suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan verstaassamme Jyväskylässä. Valittavana on useita tyylejä - perinteisestä moderniin tai niiden sekoitus - sekä useita kotimaisia ja ulkomaisia puulajeja, kuten mänty, koivu, leppä, haapa sekä tammi, saarni, kirsikka ja pähkinä. Vain mielikuvitus on rajana!

Pintakäsittelyssä käytetään vain luonnonmukaisia vahoja ja öljyjä, jolloin aito puun tunnelma säilyy ja tuntuu käsin kosketettaessa. Kalusteet ovat pitkäikäisiä ja materiaalit ekologisia, täysin kierrätettäviä. Puukabinetin ovivalikoimasta voi valita mieleisensä mallin ja puulajin sekä perinteiset tai modernit saranat ja vetimet.Keittiö valkoiseksi maalatusta männystä, ovet koivua ja tasot vahattua tammea. Antiikkivetimet ja -saranat.Kolmella seinällä oleva keittiö on kuultovalkoiseksi vahattua mäntyä ja koivua. Tasot vahattua koivua.1950-luvun tyylinen keittiö

Rungot valkoiseksi maalattua mäntyä, ovet mintunvihreäksi maalattua koivuvaneria. Tasot vahattua koivua. Ovissa lankavetimet.
Kerrostalon pieni, 1950-luvun tyylinen keittiö

Huulletut vaneriovet jotka on käsitelty valkoisella vahalla. Ovissa ja laatikoissa perinteiset puuvetimet.

Perinteiset, Arabian posliinilaatikot on hyödynnetty osana keittiön ilmettä.Massiivikoivuinen keittiö

Rungot ja ovien peilit vahattua koivua. Ovien karmit, laatikoiden etusarjat ja tasot vahattu ruskealla sävyllä.